Over ons

‘’We want to help our customers to lower their costs, not their standards!’’

H.I.P. Houweling Industrial Projects B.V. is uw partner op het gebied van verwerking van diverse staalsoorten en aluminium. Wij streven naar een lange termijn relatie met onze klanten als partner in de industriële markt. Dit doet H.I.P met kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Wij onderscheiden ons hierin van andere ondernemingen in dezelfde branche door een intensief netwerk van klanten en leveranciers. H.I.P is een flexibele organisatie met een lage overhead en korte, transparante communicatielijnen.

Samen sta je sterker

Aan het hoofd van H.I.P. staat Herman Houweling, zowel oprichter als eigenaar. Jarenlange ervaring in de staal- en petrochemie heeft gezorgd voor een waardevol netwerk, waarbij het uitgangspunt wordt gehanteerd: ‘’Samen sta je sterker’’. H.I.P. staat dan ook voor kwaliteit en samenwerking. Een optimale samenwerking met klanten en een werkmethode volgens de nieuwste technieken en kwaliteitsnormen.

Het succes van onze onderneming wordt gemeten aan de hand van het nakomen van afspraken en het feit dat klanten terugkomen. Een betrouwbare partner in het nakomen van afspraken, maar wij zorgen tevens voor een solide basis en investeren in een relatie voor de lange termijn. Daarnaast biedt H.I.P. haar klanten hoge kwaliteit door te werken met ervaren en gecertificeerde vakmensen in de industrie en petrochemie volgens kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Flexibiliteit en snel schakelen

H.I.P. richt zich op twee typen klanten. Het eerste type klant zijn opdrachtgevers van grote projecten die een subcontractor zoeken voor deelwerkzaamheden op het gebied van stalen constructies. Het tweede type klant is de eindgebruiker die aan H.I.P. zijn equipment toevertrouwd voor onderhoud.

Een beperkte en flexibele bedrijfsgrootte zorgt ervoor dat H.I.P. een zeer flexibele partij is die snel kan schakelen, zodra een aanbieding een opdracht wordt en er op korte termijn geleverd dient te worden. Tevens heeft H.I.P. een lage overhead waardoor aantrekkelijke prijzen geboden kunnen worden. Zo kunt u samen met H.I.P. werken aan een stalen toekomst.

HermHIPBV Herman Houwelingan Houweling

Geboren 24 juli in Vancouver

Telefoon: +31 6 511 83 777

E-mail: h.houweling@hipbv.nl

LinkedIn