Succesvolle VCA hercertificering

In December 2013 heeft H.I.P. wederom hercertificering op VCA verkregen vanuit DNV. H.I.P. is al vanaf december 2012 gecertificeerd voor VCA. Na de hercertificering heeft H.I.P. ook het nieuwe certificaat weer op zak. DNV heeft vastgesteld dat het door van Houweling Industrial Projects B.V. gehanteerde VGM-beheersysteem en de toepassing daarvan voldoen aan de VGM Checklist Aannemers, versie 1 ster.

Een algemeen erkende basisveiligheid

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het VCA certificaat is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Met een VCA certificaat voldoet een onderneming aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Dit is een basisveiligheid die inmiddels algemeen erkend wordt als industriestandaard. Met behulp van een VCA certificaat weet men hoe werkzaamheden op een veilige manier uit te voeren en hoe risico’s tot een minimum beperkt kunnen worden.

Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende ondernemingen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Steeds meer opdrachtgevers zijn op zoek naar bedrijven met een geldig VCA-certificaat. Deze certificering is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico in een risicovolle omgeving.

H.I.P. Houweling Industrial Projects B.V. is gespecialiseerd in het verwerken van stalen constructies. Een VCA certificaat is dan noodzakelijk. Niet alleen om ervoor te zorgen dat werknemers op een veilige manier kunnen werken, maar ook onze klanten vragen een geldig certificaat. Wij zijn er dan ook trots op om u te kunnen melden dat H.I.P. een succesvolle VCA her-certificering heeft behaald.

Op deze manier kunnen we niet alleen onze huidige klanten ervaren en kwalitatieve hulp bieden, maar ook potentiële klanten laten zien dat H.I.P. veilig weet om te gaan met hun werknemers en projecten. Zo kunnen we samen op weg naar een veilige en gezonde toekomst!